KOOR

Couleurs Vocales streeft ernaar geen standaard koorrepertoire te brengen. In eerste instantie omdat we dit zelf het leukst vinden, maar ook omdat het onze optredens bijzonder maakt. Wij willen ons publiek namelijk verrassen. Alle nummers die we zingen zijn speciaal door de dirigent bewerkt tot 5-stemmige arrangementen gezongen door sopranen, alten, tenoren en bassen.
Om onze zangkwaliteit hoog te houden besteden we veel aandacht aan zangtechniek. Passende kooreffecten en een kleurrijke aankleding zorgen voor net dat beetje extra voor ons publiek.

Om veel verschillende evenementen te kunnen opluisteren, kiezen wij voor repertoire in uiteenlopende stijlen: jazz, a capella, pop, funky, enz. Ga naar Contact als u informatie wilt over boekingen en mail naar ons bestuur. Wij nemen dan contact met u op.

Mocht u op zoek zijn naar een leuk koor met een prima sfeer: Couleurs Vocales heeft momenteel voor enkele stemgroepen een ledenstop, maar schroom zeker niet om contact met ons op te nemen. Informatie hierover vindt u bij Contact.

DIRIGENT

Dirk Bouillon is geboren en getogen in Zuid-Afrika waar hij opgroeide in een zeer muzikale familie. Toen hij in 1997 naar Nederland kwam nam hij dan ook een schat aan muziekkennis mee.

In het dagelijks leven is hij werkzaam als IT consultant. Vrijwel al zijn vrije tijd besteedt hij aan koorzang.
Van de 30 jaar ervaring met koren, heeft hij zich de laatste 20 jaar vooral gericht op koordirectie.

Dirk heeft diverse soorten koren gedirigeerd en begeleid,  en op uiteenlopende gebieden muziekervaring opgedaan.
Sinds januari 2010 is hij dirigent van Couleurs Vocales.

“Couleurs Vocales werkt de komende tijd aan het opbouwen van nieuw repertoire. Het is de bedoeling dat zelfs onze trouwste fans verrast worden door het repertoire en de arrangementen.

Verder wil Couleurs Vocales zich beter profileren in de regio; onder andere door samen te werken met andere koren.”