Lid worden

Couleurs Vocales is de afgelopen maanden gegroeid; niet alleen in kwaliteit maar ook in het aantal leden. De groei in aantal leden is dusdanig geweest dat er thans een ledenstop geldt voor Sopranen.

Wij zijn nog wel op zoek naar mezzosopranen/hoge alten, lage alten en mannen.

Ben je mezzosopraan, alt of man en ben je geïnteresseerd om bij Couleurs Vocales te komen zingen kan jij je aanmelden bij John Eldering op jheldering@gmail.com of op 0659682425

Hij zal je eerst uitnodigen om een repetitieavond bij te wonen. Ben je dan nog enthousiaster, dan neemt de dirigent op de volgende repetitieavond een stemtest af waarna hij en het bestuur beslissen of je lid kan worden van dit mooie koor.

Repetities

Waar?

Alexanderkerk, Springerstraat 340 Rotterdam

Wanneer?

Woensdagavonden tussen 19:45 en 22:00 uur

Boekingen

Couleurs Vocales komt graag uw feest of evenement opluisteren. Of dit nu gaat om een bedrijfsfeest, trouwerij, kerst- of cultuurmarkt, wij stellen in goed overleg een passende setlijst samen. Ons repertoire is zeer divers en geschikt voor uiteenlopende evenementen.

Voor boekingen of informatie over de mogelijkheden en kosten kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het mailadres van ons bestuurslid John – jheldering@gmail.com